Gata! m-am hotarat! De acum, in fiecare duminica va spun pe unde am trecut pentru bucate bune (sau nu) in saptamana ce tocmai se incheie. Pentru ca mereu ne intrebam de unde comandam mancare sau prin ce restaurante din Bucuresti putem manca fara sa avem probleme, iar mie imi place sa citesc inainte sa ma duc, sa stiu la ce sa ma astept.

De cele mai multe ori ne comandam la birou din locuri diverse, sau poate am descoperit eu un loc care merita vizitat si va spun si voua, pentru inspiratie in saptamana ce vine!

Iata, deci, primele 3 locuri din seria asta, de unde am mancat cate ceva

Luni – Bun si tot


Luni am zis sa incepem saptamana cu meniul zilei de la restaurantul Bun si Tot.Sediul lor este in Floreasca, aproape de biroul nostru. Auzisem de ei si am zis sa testam meniul zilei. Au doua variante de meniu pentru fiecare zi, cu ciorba/supa si felul 1. Meniurile sunt cam 17,5 ron si portiile sunt ok. Cartofii prajiti erau congelati, si cam tari, dar ciorba proaspata si foarte buna. Fac catering si cu ciorba “la oala”, daca sunteti multi si vrtei s ava luati minim 6 portii. Chiar merita! Vineri am revenit iar la ei, doar pentru ciorba cu perisoare si papanasii cu dulceata. Ne-au placut, mai revenim! 

Marti – Cremeria Emilia

Nu mai e mult din vară, așa că bucură-te de ea! Relaxează-te, încarcă-ți bateriile și încearcă toate sortimentele de înghețată care îți trec prin minte :) Vara nu-i vară fără înghețată! 🍦🍨

Опубліковано Emilia Cremeria Romania 12 серпня 2017 р.

La Cremeria Emilia mai fusesem, doar ca incercasem inghetata de cafea care mi s-a parut prea puternica la gust, m-am simtit ca si cum mancam cafea din punga cu lingurita. nu e rau, daca asta iti doresti. Inghetata este artizanala, din ingrediente proaspete si naturale, extrem de aromata, asa ca am zis sa mai incerc si cu inghetata de fructe. Au zeci de sortimente de arome si cornete speciale, cu bomboane, alune si ciocolata (miam) sau cocos. Cred ca am dat 9 lei pe un cornet cu alune si o cupa, merita din plin! Cremeria Emilia este un must go, neaparat.

Miercuri – Divan Barbu Vacarescu


https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1573987442653024&set=a.578159228902522.1073741827.100001253516372&type=3&theater

In cazul in care nu stiati, Divan Floreasca s-a inchis si s-a mutat pe Brabu vacarescu. Restaurantul Divan este cu specific turcesc, si mama ce mai mergea o narghilea! Aproape de noi, am zis sa mergem sa incercam ceva fresh si usor, ca de pauza la pranz intr-o zi torida.

Am asteptat comanda de mancare 40 de minute, pana am cerut-o la pachet, ca trebuia sa ne intoarcem la birou. Amenajarea locului mi s-a parut nice, mai ales in interior. La exterior, mi s-a parut cam mult ciment pentru o terasa, dupa gustul meu. Preturile ok, poate un pic cam mari, dar ne asteptam avand in vedere ca este un restaurant din zona Floreasca. Portiile suficient de mari, dar vin foarte greu, asa ca trebuie sa te inarmezi cu multa rabdare si mult timp cand te decizi sa le faci o vizita. Latte-ul a fost bun, dar si el a venit dupa 15-20 de minute. Stiti, e greu sa faci rost de lapte in mijlocul Bucurestiului. Vacile nu se gasesc aici. Chelnerul era un pic cam aiurit, si a uitat sa ne puna lipia la pachet, asa ca humusul l-am mancat cu….cu nimic? In schimb review-urile sunt doar de la vedete, asta ar trebuie sa iti fie de ajuens chiar si cand mori de foame. 

 

Poza cu mancarea ajunsa la birou si marimea portiilor

Acestea au fost experientele mele de saptamana aceasta! Ne revedem duminica viitoare cu experientele saptamanii!

 

 

Comments

comments

Comments are closed.