Nepotismele din ShowBiz
Nepotismele din ShowBiz

Uf, de obicei când abordez un subiect, înseamnă că m-am confruntat recent cu ceea ce descrie. Sunt puțin sătulă de atâta non-talent promovat agresiv.

Erau vremurile când se exploatau talentele pentru a face bani, dar acum vâd o practică mult mai deranjantă, anume, persoane netalentate care sunt împinse în fața multora. Astfel, oferindu-le oportunități pe care le-ar merita mulți alții. Asta se observă în mult domenii, evident. Dar uitându-mă la câteva canale TV la anumite show-uri, îmi smulg părul din cap.

Problema e în felul următor. Sunt foarte multe persoane, talentate de altfel, care trec prin foarte multă muncă, pasiune și dedicație pentru a ajunge unde sunt, pentru a obține câteva aptitudini de apreciat. Ca apoi să nu primească anumite roluri sau job-uri pentru că nepotisme. Pentru că primește un căcățel de 4 clase, incult, tatuat și umflat la sală. Logic, toate aptitudinile lui sunt obținute prin narcisism și aproape zero efort real.

Nu mai zic de filme, și nu vorbesc doar de România. În afară în box office, majoritatea filmelor din ultimii 10 ani sunt cu aceeași 20 actori. Și adevărul trist este că de fapt ăsta e punctul forte, pentru că joacă...iar... Jason Statham, iar Vin Diesel. De ce? Pe bune, DE CE?

O altă chestiune, vis-a-vis de filme cu aceeași actori. Este faptul că acești 20 actori trec prin n transformări pentru a se potrivi unui rol. Gen cineva pune 30kg să fie mai plinuț pentru un rol de lupte. ... why? Nu mai bine joacă un actor care deja are greutatea respectivă și, wait for it, se și pricepe la lupte? Păi e greu să fii actor în ziua de azi, dacă aceeași 20 actori se transformă pentru toate rolurile, nu?

Eu zic că e și problema noastră că acceptăm să ni se vândă asta. Poate ar trebui să avem niște inițiative să nu mai vizionăm un film pentru că a jucat un actor care a făcut transformare și a luat munca de la gura altui actor deja făcut pentru acel rol.

Pe bune, vreau păreri, sunt singură cu astfel de frustrări?

Și după atâta energie negativă, ca să încheiem cu o notă mai pozitivă, ia un fluffers:

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *